Rens af møbler

Det er ingen hemmelighed, at det kan svære svært altid at holde rødvinen i glasset, teen og kaffen i koppen eller tuscherne i æsken. Det sker, at det i stedet går ud over sofaen, hynderne, puderne, tæppet, dugen eller andre tekstiler, hvor det egentlig ikke var meningen, at der skulles spildes og plettes. Særligt kan det være ærgerligt, hvis det er dyre designer- og stil-møbler, det går ud over.

Men der er heldigvis råd for, hvordan pletterne kan kommes til livs – uanset på hvilket møbel eller type tekstil, de befinder sig på.

Hos Reno Textil Service i Skive klarer vi pletfjerning på alle typer af møbler – også dem, I umiddelbart ikke har mulighed for selv at kunne bringe ind til os i butikken. Er det derfor en mindre pletfjernings-opgave, er der mulighed for, at I kan ringe ind til os og aftale, hvis vi skal komme ud til jer for at ordne pletfjerningen.

Mange vælger dog at give hele sofaen eller andet en tur, selvom det måske kun er den ene hynde, der er plettet. Er det tilfældet, så er vi nødt til at have sofaen inde ved os, og vi kan derfor ikke udføre arbejdet hjemme hos jer.

Vi bruger vores helt egen udviklede og særlige rensemetode og blanding, når vi renser møbler. På den måde sikrer vi, at jeres møbel bliver så godt som nyt igen, samtidig med at vi skåner både farverne og materiet, møblet er lavet af. Arbejdet bliver gjort manuelt, og vi tager os altid godt af de møbler, vi har inde.

Det varierer naturligvis meget, hvor længe vi skal bruge, da det afhænger, hvilken type møbel det er samt omfanget af opgaven. Vi aftaler derfor altid, hvor længe vi har brug for, samt hvornår du har behov for at have møblet tilbage.

     Kontakt Reno Textil Service

Rens af møbler