Rens af båd-kalecher

Både tilbringer størstedelen af deres levetid på vandet. Det betyder, at kalechen derfor også er udenfor hele tiden, og derfor rager sådan en sig gerne skidt, snavs og pletter til sig. Særligt jordslåede pletter og grønalger kan være et problem for båd-kalecher, der særligt kan opstå, hvis kalechen har brugt en god sum tid i udhuset eller et andet sted, hvor det nemt bliver fugtigt.

Hos Reno Textil har vi derfor udviklet en helt særlig form for rensemetode og blanding, der sikrer os muligheden for at kunne fjerne alt slags skidt og snavs, din båd-kaleche kan have raget til sig over årene. Er den pludselig ikke længere flot, lys beige, men i stedet mørk og uigenkendelig? Så kom straks forbi Reno Textil, og vi kommer til bunds med skidtet, så den bliver så god som ny igen.

Da det nemt kan være en sej omgang at komme al snavset og skader til livs på båd-kalecher, tager det typisk 1-2 uger at komme i hus med rensningen. Vi klarer alt manuelt, hvilket sikrer dig den bedst mulige behandling af din kaleche.

Vi er dog fleksible med arbejdstiden, så har du travlt med at få den tilbage, så er det muligt at få haste-behandling. Bare nævn det for os, inden vi går i gang, så aftaler vi sammen, hvornår vi skal være færdige med opgaven.

     Kontakt Reno Textil Service

Rens af bådkalecher