Skip to main content
Alt kan renses

OM RENO TEXTIL SERVICE

For over 26 år siden fik vi muligheden for at udleve vores drøm om at starte et vaskeri. Det gik godt, og siden blev det derfor til to mere af slagsen. I dag kører vi vores tredje renseri, Reno Textil Service, som vi har haft her i Skive de sidste 18 år. Hos os er du derfor altid sikret høj kvalitet, god rådgivning og kompetencer, der rækker længere end hos de fleste renserier.

Når det kommer til at få bugt med pletterne, uanset hvor og på hvad, de befinder sig, kan du være forsikret om, at vi klarer skærene her hos Reno Textil Service.

Fordi vi ikke kan lade være, så har vi gennem de sidste mange år udviklet en helt særlig form for rensemetode og blanding, der giver os muligheden for at kunne fjerne snavs, skidt og jordslåede pletter fra blandt andet båd-kalecher og barnevogne, uden at vi skader tekstilen eller farverne. Vi brænder nemlig for vores arbejde her hos Reno Textil Service. Vi lever for at kunne løse dine opgaver og få bugt med pletterne.

Vi elsker udfordringer, så tøv endelig ikke med at ringe ind eller komme forbi butikken, hvis du er det mindste i tvivl, om vi kan klare netop din opgave.