Skip to main content
Alt kan renses

RENS AF MØBLER

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært altid at holde rødvinen i glasset, teen og kaffen i koppen eller tuscherne i æsken. Det sker, at det i stedet går ud over sofaen, hynderne, puderne, tæppet, dugen eller andre tekstiler. Det kan også være, dine dyre designer- og stilmøbler har samlet en masse snavs og støv gennem årene.

Der er heldigvis råd for, hvordan pletter og snavs kan fjernes – uanset på hvilket møbel eller hvilken type tekstil, de befinder sig på. Hos Reno Textil Service i Skive klarer vi rens af alle typer af møbler for kunder, der bor i Skive, Viborg, Stoholm, Holstebro eller omegn.

MED VORES MØBELRENS BLIVER DIT MØBEL SÅ GODT SOM NYT IGEN

Vi bruger vores helt egen udviklede og særlige rensemetode og blanding, når vi foretager rensning af møbler. På den måde sikrer vi, at dit møbel bliver så godt som nyt igen, samtidig med at vi skåner både farverne og materialet, som møblet er lavet af. Arbejdet bliver gjort manuelt, og vi tager os altid godt af de møbler, vi har inde.

UNDGÅ OMBETRÆKNING OG BEVAR VÆRDIEN MED DET ORIGINALE BETRÆK

Mange tror fejlagtigt, at de er nødt til at få ombetrukket deres møbler, hvis det er blevet beskidt. Det er dog langt fra den mest ideelle løsning, særligt ikke hvis der er tale om gamle designklassikere. Ved at få foretaget en møbelrens kan du nemlig fortsat bevare værdien af møblet, fordi det beholder det originale betræk.

Vi kan rense mange forskellige gamle designklassikere, hvad enten der er behov for rensning af stofmøbler eller lædermøbler.

HVOR LANG TID TAGER RENSNING AF MØBLER?

Det varierer naturligvis meget, hvor lang tid vi skal bruge på møbelrensning, da det afhænger af, hvilken type møbel det er samt omfanget af opgaven. Vi aftaler derfor altid, hvor lang tid vi skal bruge på vores møbelrens, samt hvornår du har behov for at få møblet tilbage.

HVAD KOSTER MØBELRENS?

Vi tilbyder en billig pris på møbelrens i forhold til, hvad en ombetrækning for eksempel kan koste, eller hvad et nyt møbel kan koste. Her kan du finde en oversigt over alle vores priser på rensning og rengøring af møbler.