Skip to main content
Alt kan renses

RENS AF BRUDEKJOLE – FÅ FJERNET PLETTERNE FRA FESTEN

En bryllupsfest bærer stort set altid præg af glade gæster, god stemning og ikke mindst masser af god mad og drikkelse. Desværre kan der ske uheld, og måske har du været så uheldig at komme til at spilde på din brudekjole. Det kan også være, du har fundet kjolen frem fra skabet efter mange år – med det resultat, at den nu er støvet og beskidt.

Hvis din brudekjole trænger til at blive frisket op, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Reno Textil Service kan vi tilbyde en grundig rens af brudekjole, sådan så din brudekjole kommer til at se ud, som var den ny. Vores renseri er beliggende i Skive, og det er let at komme til, uanset om du for eksempel kommer fra Viborg, Stoholm, Holstebro eller andre omkringliggende områder.

VI FORETAGER EN GRUNDIG RENS AF BRUDEKJOLE

For mange er brudekjolen et unikt minde fra brylluppet, og der er derfor mange, der vælger at gemme deres brudekjole efter brylluppet – nogle måske endda med henblik på at give den videre til næste generation, når det en gang bliver deres tid til at blive gift.

Vi foretager en grundig rens af brudekjole, og vi kan fjerne selv de mest genstridige pletter og det mest hårdføre snavs.

VORES PRISER PÅ RENSNING AF BRUDEKJOLE

Har du brug for rens af brudekjole? At få renset sin brudekjole behøver ikke at koste en formue – i hvert fald ikke hos os. Vi tilbyder en pris fra 450 kr. alt afhængigt af, hvor beskidt kjolen er.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her.

Ud over brudekjole-rens kan vi også rense slips, jakkesæt, skjorter, veste og meget mere.