Rens af barnevogne

Det er ikke unormalt, at barnevogne bruger en stor del af deres tid udenfor, og når de ikke længere skal bruges, så ender de ofte med at få en plads i skuret. Men det betyder også, at barnevognen bliver udsat for fugt, varme, regn og sne. Særligt ender barnevogne ofte med at få jordslåede pletter på sig, hvis den har brugt en god portion tid i skuret.

Derfor har vi her hos Reno Textil service i Skive udviklet en helt særlig form for rensemetode og blanding, der giver os muligheden for at kunne give din barnevogn sit gamle og flotte look tilbage. Helt uden at skade farverne eller stoffet. Vi kan altså komme både de jordslåede pletter, rusten og snavset helt til livs.

Du kan vælge mellem 3 behandlinger:

  1. Du kan få gjort kalechen ren og klar til brug igen. Det er ofte denne der er fyldt med de jordslåede pletter, der kan være svære at komme til bunds med.
  2. Så kan du vælge at få gjort selve barnevognskassen og alt det, der hører med til denne, ren igen.
  3. Eller du kan vælge at få den komplette rensning. Her skiller vi alt ad og kommer alt skidt og snavs til bunds. Vi polerer stellet, fjerner rusten og renser den. Når du henter den, vil den være som ny igen.

Alt efter hvilken type behandling, du vælger, varierer arbejdstiden. Er det den komplette løsning, du går efter, så tager det gerne en uges tid. Men kom ned i butikken, så aftaler vi, hvor meget tid, vi kan afsætte til opgaven.

     Kontakt Reno Textil Service