Skip to main content
Alt kan renses

RENS AF SOFA I STOF ELLER LÆDER

Sofaen danner i mange hjem ramme for hygge og afslapning. Ofte bliver der indtaget både mad og drikkevarer i sofaen, ligesom sofaen også i mange hjem danner ramme for, at børnene kan udfolde sig kreativt ved for eksempel at tegne.

Har du været så uheldig, at du er kommet til at spilde i sofaen, og har du nu en plet, som du ikke kan få af igen? Eller trænger sofaen bare til at friskes op efter flere år som stuens midtpunkt? Så kan vi hos Reno Textil hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig rens af sofa, så du kan få en sofa, der efterfølgende ser ud som om, den er ny.

Vores renseri er beliggende i Skive, og vi har både kunder i Skive, Stoholm, Viborg, Holstebro og omegn. Hvis du har brug for en sofa-rensning og bor i området, så skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

VI TILBYDER RENS AF SOFA I ETHVERT MATERIALE

Vi kan tilbyde møbelrens af sofa, uanset om der er tale om betræk i:

  • Stof
  • Læder

Vi bruger udelukkende klor-fri væsker i forbindelse med rens af sofa, så du får et miljøvenligt resultat. Som medlem af Dansk Renseri Forening er du desuden garanteret kvalitet for dine penge, når du bestiller en rensning af sofa.

VORES PRISER PÅ SOFARENSNING

Vores priser på rens og rengøring af sofa afhænger af, hvor stor en sofa der er tale om, og om det er selve sofaen, der skal renses, eller om det blot er hynderne.

Du kan finde en billig pris på netop den rensning af sofa eller sofabetræk, som du har behov for, lige her. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på rens af sofa.